Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Ημερήσιες εκδρομές από τη Μύκονο

Η Superior Air είναι η πρώτη εταιρεία αερομεταφορών η οποία τοποθέτησε μέρος του στόλου της στην Μύκονο για την καλοκαιρινή περίοδο. Με αυτό τον τρόπο, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μοναδικές ημερήσιες εκδρομές έτσι ώστε οι διακοπές σας να γίνουν ακόμα καλύτερες!

Μύκονος – Σαντορίνη – Μύκονος

Η Σαντορινη (Θύρα) αποτελεί έναν από τους πιό δημοφιλής προορισμούς, όχι μόνο στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Σαντορίνη έχει έναν μεγάλο αριθμό αξιοθέατων που μπορεί να επισκευθεί ο κάθε ταξιδιώτης. Η Οία με το πασίγνωστο ηλιοβασίλεμα, ο Μουσείο Προϊστορικής Θήρας στα Φηρά, το Ακρωτήρι όπου βρίσκεται ο αρχαιολογικός οικισμός της προιστορικής Θήρας, η μοναδική καλντέρα στα Φηρά, η Παναγία η Μαλτέζα στο Ημεροβίγλι η Νέα Καμένη όπου μπορείτε να ανεβείτε μέχρι και τον κρατήρα του ηφαιστείου και πολλά άλλα.

Τώρα μπορείτε να επισκευθείτε την Σαντορίνη σε 40 λεπτά από την Μύκονο, και στο τέλος της ημέρας να επιστρέψετε στην Μύκονο.

Μύκονος – Κουφονήσια – Μύκονος

Τα Κουφονήσια αποτελούνται από δύο νησίδες, το Άνω και Κάτω Κουφονήσι, και ανήκουν στο σύμπλεγμα των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων. Χωρίζονται μεταξύ τους από ένα στενό πορθμό πλάτους 200 μ. Τα Κουφονήσια, παρά το γεγονός ότι έχουν μικρή έκταση, προσφέρουν μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα.
Ο Φοίνικας (γνωστός και Χαροκόπου), είναι μια χρυσή αμμουδιά με κυανά νερα που προτιμάται κυρίως από τις οικογένειες.
Μετά θα βρείτε την παραλία Φανού, με παρόμοια χρυσή άμμο και πεντακάθαρα γαλανά νερά. Βορειοανατολικά στο Άνω Κουφονήσι είναι το Πορί, μια μεγάλη χρυσή αμμουδιά, αλλά και μία από τις πιό όμορφες παραλίες των Κυκλάδων ιδανική για wind surfing. Στα Κουφονήσια θα βρείτε έναν μεγάλο αριθμό παραλιών για κάθε γούστο.

Η Superior Air σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία ημερήσια εκδρομή στα Κουφονήσια. Θα σας περιμένουμε και θα σας επιστρέψουμε στην Μύκονο!

 Μύκονος – Πάτμος – Μύκονος

Πάτμος βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος και συγκεκριμένα στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων.

Το νησί της Πάτμου θεωρείται ένας πολύ σημαντικός θρησκευτικός προορισμός κυρίως λόγω του σπηλαίου της Αποκάλυψης, του μοναστηρίου του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και της Μονής της Πάτμου αλλά και από το γεγονός ότι στην Πάτμο οι θρησκευτικές τελετές ασκούνται αμετάβλητα από τον 12ο αιώνα μ.X. Δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Η Πάτμος αποτελεί έναν διαφορετικό προορισμό που συνδυάζει ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον με την τουριστική ανάπτυξη.  Η γεωγραφία της Πάτμου προσφέρει ένα πλήθος ακρωτηρίων και όρμων αλλά και βραχονησίδων γύρω από το νησί όπου κάποιος μπορεί να απολάυσει τα καταγάλανα νερά του νησιού.

Τώρα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε την Πάτμο μέσα σε μόλις 35 λεπτά από την Μύκονο και να επιστρέψετε γρήγορα για την νυχτερινή σας έξοδο!

 

Superior Air Logo - Transparent

Request A Quote