Πτήσεις Αναψυχής

Η Superior Air μπορεί να σας παραλάβει από το αεροδρόμιο αμέσως μετά την προσγείωση σας και να σας μεταφέρει στον προορισμό σας γρήγορα και αξιόπιστα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τις διακοπές σας. Τα ελικόπτερα μπορούν να πετούν με ισχυρούς ανέμους όταν άλλα μέσα αδυνατούν. Μπορούν επίσης να σας μεταφέρουν σε προορισμούς που δεν έχουν αεροδρόμια και όπου τα πλοία της γραμμής έχουν σπάνια δρομολόγια. Γιατί να χάσετε χρόνο για αναμονή ανάμεσα σε πτήσεις ή να κανονίσετε το πρόγραμμα των διακοπών σας σύμφωνα με τα δρομολόγια των πλοίων;
Μπορούμε να μειώσουμε το χρόνο μεταφοράς, να αποφύγετε ανεπιθύμητες διανυκτερεύσεις και να αποβάλετε το άγχος του ταξιδιού με τη μεταφορά σας όπου χρειάζεστε, όποτε την χρειάζεστε.

helicopter-ride-beach
Superior Air Bell 407

Επαγγελματικές/VIP πτήσεις

Οι επιχειρηματίες βρίσκονται συχνά στην ανάγκη ενός αιφνίδιου και σημαντικού ταξιδιού για επαγγελματικούς σκοπούς. Αλλά πόσο γρήγορα μπορεί κανείς να ταξιδέψει, όταν παρουσιαστεί ανάγκη; Σας προσφέρουμε το γρηγορότερο δυνατό τρόπο για να φτάσετε στον προορισμό σας, λίγα λεπτά μετά την κράτηση της πτήσης σας. Οι καιρικές συνθήκες δεν έχουν καμία σημασία, καθώς τα ελικόπτερα μας μπορούν εύκολα να πετούν με ισχυρούς ανέμους προσφέροντάς σας μια χαλαρωτική πτήση. Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας ή τους συνεργάτες σας μπορείτε να κλείσετε μια πτήση VIP με το Bell 407.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα απογειωθούμε εντός 30 λεπτών.

Go Top