Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Εναέριες Ξεναγήσεις

Ξενάγηση στην Σαντορίνη

Διαδρομή 1 – Γενική περιήγηση της Σαντορίνης

Ένας συνδυασμός περιηγήσεων γύρω από την Καλντέρα και τις χρωματιστές παραλίες της Σαντορίνης. Αυτή η περιήγηση προσφέρει την εκπληκτική θέα της Καλντέρας και το ηφαίστειο, καθώς και μια λεπτομερή εξερεύνηση των παραλιών του νησιού.
Διάρκεια – 30 λεπτά

Διαδρομή 2 – Γενική περιήγηση της Σαντορίνης συν 30 λεπτά

Αυτή είναι η περιήγηση που σας δίνει την ευκαιρία να επισκεφθείτε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Σαντορίνης. Πετάξτε πάνω από Μεγαλοχώρι και τους περίφημους αμπελώνες του στο δρόμο προς τις καταπληκτικές πολύχρωμες παραλίες του νησιού. Περιηγηθείτε πάνω από τη Νέα Καμένη ώστε να εκτιμήσετε την απίστευτη θέα του ηφαιστείου και την περίφημη Καλντέρα, στη συνέχεια, θα συνεχίσετε στην Θηρασιά, ένα υπέροχο σημείο της αρχαίας Στρογγύλης με πολλά γραφικά σπίτια βαμμένα σε διάφορα χρώματα.

Στην συνέχεια πετάμε προς την Οία, το πιο διάσημο χωριό της Σαντορίνης με τα περιποιημένα σπίτια σε στενά δρομάκια, εκκλησίες με γαλάζιους τρούλους και ηλιόλουστες βεράντες. Αν ψάχνετε για μια υπέροχη βόλτα και δεν θέλετε να χάσετε ούτε μία από τις ομορφιές της Σαντορίνης, αυτή η διαδρομή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.
Διάρκεια – 1 ώρα

 Περισσότερες πληροφορίες για την Σαντορίνη: http://www.santorini.net/

Sightseeing santorini tour. Superior Air. helicopter sightseeing. Superior Air

Request A Quote