Η Superior Air είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος και επισκευαστικό κέντρο της Robinson και ειδικεύεται σε πωλήσεις αεροσκαφών.

Έχουμε καταγράψει τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων σε ελικόπτερα Robinson, τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα.

Tα ελικόπτερα Robinson μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αποτελεσματικότητα με χαμηλό κόστος όπως κανένα άλλο ελικόπτερο της ίδιας κατηγορίας. Για το λόγο αυτό οι πελάτες μας απολαμβάνουν τη χρήση ενός ελικοπτέρου, εύκολα και οικονομικά.

Προκειμένου να εξασφαλίσει την απαραίτητη υποστήριξη υψηλού επιπέδου για το ελικόπτερο R-66, η εταιρεία Robinson υιοθέτησε πολύ αυστηρά κριτήρια για την επιλογή των εκπροσώπων παγκοσμίως. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο έμπορος πρέπει να έχει την άδεια να εκτελεί πτήσεις δημόσιας συγκοινωνίας (AOC). Η εταιρεία που φάνηκε να έχει όλες τις απαραίτητες άδειες στην Ελλάδα είναι η Superior Air. Η εταιρεία μας έχει εγκριθεί να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος και συντήρηση των ελικοπτέρων R66 στην Ελλάδα.

Superior Air Robinson 44

Μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και να αγοράσετε ένα αεροσκάφος με εγγύηση προδιαγραφών. Η επιλογή αεροσκάφους είναι μία περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί εμπειρία που μόνο πιλότοι και μηχανικοί έχουν.

Η Superior Air είναι μία εταιρεία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε καθώς θα κρατήσει το κόστος αγοράς ενός αεροσκάφους χαμηλό και την ποιότητα ψηλά.

Η Superior Air έχει επίσης μεγάλη εμπειρία πτήσεων με αεροπλάνα Cessna και Tecnam. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του σωστού αεροπλάνου, μεταχειρισμένου ή καινούριου καθώς και να σας προσφέρουμε μία επιθεώρηση προ αγοράς. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό μας να σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Go Top