Αερομεταφορές με αεροπλάνο ή ελικόπτερο!

Οι Αερομεταφορές με αεροπλάνο ή ελικόπτερο σας δίνουν την δυνατότητα να φτάσετε στον προορισμό σας με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο αποφεύγοντας τα  χρονοβόρα ταξίδια ή απλά να φτάσετε στον προορισμό σας με …ιδιαίτερο στυλ!

Αναγκάζεστε να ταξιδέυετε συχνά και ξαφνικά για επαγγελματικούς σκοπούς? Πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί κανείς να ταξιδέψει όταν χρειάζεται; Η Superior Air σας προσφέρει τη λύση για να φτάσετε στον προορισμό σας με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τις ανάγκες σας μόνο λίγα λεπτά μετά το αίτημά σας.

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, νοικιάστε ένα από τα πολυτελή ελικόπτερα μας και μαγέψτε τους! Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα απογειωθούμε σε 30 λεπτά.

Superior Air Bell 407

Μόλις φτάσετε στην Ελλάδα μπορούμε να σας παραλάβουμε απευθείας από την πύλη άφιξης και να σας μεταφέρουμε στο αεροσκάφος μας. Με αυτόν τον τρόπο θα φτάσετε στον αγαπημένο σας προορισμό με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε τις διακοπές σας. Τα ελικόπτερα έχουν τη δυνατότητα να πετούν σε συνθήκες υψηλού ανέμου, όταν ακόμη και η θαλάσσια μεταφορά καθιστάται αδύνατη. Επίσης, μπορούμε να σας μεταφέρουμε σε προορισμούς που δεν έχουν αεροδρόμια και όπου τα φεριμπότ έχουν σπάνια δρομολόγια. Έτσι, αντί να χάσετε χρόνο περιμένοντας πτήσεις ανταπόκρισης, πετάξτε με την Superior Air και απολαύστε τις διακοπές σας.

Φόρμα Αίτησης Αερομεταφοράς

Παρακαλώ υποβάλετε τη φόρμα αίτησης ναύλωσης και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε την πτήση σας.

Προσφορά πτήσης


Αριθμός Επιβατών:
Προσωπικές πληροφορίες:


Με αυτήν την ενέργεια αποδέχομαι την Superior Air S.A. για να αποθηκεύσω τα παραπάνω στοιχεία στη βάση δεδομένων μου προκειμένου να με αναγνωρίσει ως επισκέπτης σύμφωνα με και όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου. Καταλαβαίνω επίσης ότι θα επικοινωνήσω μαζί μου με το αρμόδιο τμήμα χρησιμοποιώντας το email μου για την παροχή της πτήσης.

Go Top