Παρακάτω βρείτε τις Συχνές Ερωτήσεις των πελατών μας (F.A.Q.)

Όταν κάνετε κράτηση για μια πτήση, ένα αεροσκάφος μπορεί να είναι έτοιμο να πετάξει σε περίπου 30 λεπτά. Ωστόσο, λόγω της μεγάλης ζήτησης πτήσεων κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του έτους, είναι καλύτερο να κανονίσετε την απαιτούμενη πτήση σας λίγο πριν.

Εξαρτάται από τον τύπο του αεροσκάφους.
Η Superior Air μπορεί να σας προσφέρει μια ποικιλία τύπων αεροσκαφών, ξεκινώντας από το Robinson 44 με δυνατότητα μεταφοράς έως 2 επιβατών, έως το Agusta 109C με δυνατότητα μεταφοράς έως 7 επιβατών.

Η ταχύτητα πλεύσης ενός Robinson 44 είναι 203 χλμ. (110 ναυτικά μίλια) την ώρα. Ενδεικτική μία διαδρομή Αθήνα – Σαντορίνη είναι περίπου μία ώρα και δέκα λεπτά. Η ταχύτητα κρουαζιέρας Bell 407 είναι 240 χλμ. (130 ναυτικά μίλια) ανά ώρα. Ενδεικτικά, η πτήση από την Αθήνα προς τη Σαντορίνη με ένα Robinson 44 θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά, ενώ ένα Bell 407 θα το κάνει σε περίπου 55 λεπτά.

Τα ελικόπτερα είναι πολύ ασφαλή. Μπορούν ακόμη και να πετάξουν χωρίς να λειτουργεί ο κινητήρας. Όλοι οι πιλότοι είναι εκπαιδευμένοι να πετούν και να προσγειώνονται ένα ελικόπτερο με ασφάλεια με τον κινητήρα εκτός λειτουργίας. Το Superior Air έχει ένα εξαιρετικό αρχείο ασφαλείας και πραγματοποιούνται συνεχώς ενέργειες για να βελτιωθεί το επίπεδο ασφάλειας.

Μπορείτε εύκολα να κάνετε κράτηση πτήσης χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό μας σύστημα κρατήσεων. Θα χρειαστούν μόνο 3 λεπτά για να εγγραφείτε και στη συνέχεια θα μπορείτε να συνδεθείτε στη βάση δεδομένων μας, να αναζητήσετε και να κάνετε κράτηση για οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες διαδρομές και με οποιονδήποτε από τους τύπους αεροσκαφών που είναι διαθέσιμοι για τη συγκεκριμένη διαδρομή την συγκεκριμένη ημερομηνία που ψάχνετε. Εάν δεν επιθυμείτε να εγγραφείτε, μπορείτε απλώς να συμπληρώσετε τη φόρμα “Αίτημα προσφοράς” και ένας από τους αντιπροσώπους πωλήσεών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό με μια λεπτομερή προσφορά. Αν θέλετε άμεση επικοινωνία, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2296772018 και ένας από τους εκπροσώπους μας θα σας βοηθήσει και θα σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές για το ταξίδι σας.

Θα λάβετε επιβεβαίωση από εμάς με όλες τις λεπτομέρειες της διαδρομής. Τύπος και προδιαγραφές του αεροσκάφους, ώρα αναχώρησης και άφιξης στον προορισμό, το ακριβές σημείο αναχώρησης και άφιξης καθώς και τα στοιχεία πληρωμής.

Ναι μπορείτε και με βάση την πολιτική ακύρωσης που μπορείτε να βρείτε εδώ

Σχεδόν οπουδήποτε με άδεια ιδιοκτήτη γης, όχι σε κατοικημένες περιοχές και με σεβασμό στην ιδιωτικότητα των γειτονικών κατοίκων.

Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω PayPal. Θα αποδεχτούμε μια τραπεζική μεταφορά ως εξαίρεση, ωστόσο το ποσό πρέπει να πιστωθεί στον τραπεζικό μας λογαριασμό πριν από την πτήση.

Μας επιτρέπεται να πετάμε μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας (από την ανατολή έως το ηλιοβασίλεμα).

Εξαρτάται από τον αριθμό των επιβατών, αποσκευών και καυσίμων που απαιτούνται για την πτήση.
Το τμήμα πωλήσεών μας θα έχει προτείνει το καταλληλότερο αεροσκάφος για τη ζητούμενη διαδρομή ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών μόλις ζητήσετε πτήση.
Μόλις επιβεβαιώσετε μια πτήση, η Superior Air θα ζητήσει το πραγματικό βάρος επιβατών και αποσκευών προκειμένου να διασφαλίσει ότι η πτήση μπορεί να εκτελεστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αεροσκάφους.

Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλισμένοι σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 7 και 7.1 του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 785/2004.

Φυσικά και μπορείτε. Όταν φτάσετε σε ένα Ελληνικό αεροδρόμιο, θα σας συναντήσουμε και θα σας συνοδεύσουμε στο αεροσκάφος.

Go Top