Πτήσεις σε αξιοθέατα

Home > Πτήσεις σε αξιοθέατα > Ξενάγηση στην Μύκονο και στις Κυκλάδες

Ξενάγηση στην Μύκονο και στις Κυκλάδες

Αν βρίσκεστε στη Μύκονο, γιατί να χάσετε την ευκαιρία να δείτε και άλλα νησιά;
Η Superior Air σας δίνει την ευκαιρία να περιηγηθείτε πάνω από την όμορφη Μύκονο, την Πάρο, την Αντίπαρο, την Νάξο, τη Δήλο, τη Ρήνεια και την Σύρο.

Διαδρομή 1 (διάρκεια 30 λεπτά):

Μύκονος – Ρήνεια – Δήλος

Περιηγηθείτε πάνω από κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και θαυμάστε την ομορφιά της από άλλη οπτική. Οι ανεμόμυλοι, η “μικρή Βενετία”, τα γραφικά σπιτάκια της χώρας με τα στενά σοκάκια, τις αμμουδερές παραλίες, και τα διάσημα beach clubs συνδυάζονται με τα αρχαία ευρήματα της Δήλου και τη μποέμ Ρήνεια.

Διαδρομή 2 (διάρκεια 60 λεπτά)

Μύκονος – Ρήνεια – Δήλος – Σύρος – Πάρος – Αντίπαρος

Περιηγηθείτε πάνω από κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και θαυμάστε την ομορφιά της από άλλη οπτική. Οι ανεμόμυλοι, η “μικρή Βενετία”, τα γραφικά σπιτάκια της χώρας με τα στενά σοκάκια, οι αμμουδερές παραλίες, και τα διάσημα beach clubs συνδυάζονται με τα αρχαία ευρήματα της Δήλου και τη μποέμ Ρήνεια. Στη συνέχεια πετάμε πάνω από τη Σύρο, την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Το μεγαλύτερο χωριό/πρωτεύουσα του νησιού είναι η γραφική Ερμούπολη. Τα νεοκλασικά κτήρια, οι πολυάριθμες εκκλησίες και το όμορφο λιμανάκι του νησιού θα σας δώσει μια άλλη οπτική της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής. Μετά ακολουθεί η Πάρος και η Αντίπαρος. Δύο νησιά που θα σας προσφέρουν εκπληκτική θέα. Η εμπειρία είναι μοναδική!

Ζητήστε μια προσφορά!

Request A Quote