Πτήσεις σε αξιοθέατα

Home > Πτήσεις σε αξιοθέατα > Ξενάγηση στην Σαντορίνη

Ξενάγηση στην Σαντορίνη

Διαδρομή 1 (διάρκεια 30 λεπτά):

Αυτή η διαδρομή σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε πάνω από τα ομορφότερα αξιοθέατα της Σαντορίνης. Ξεκινάμε από το Μεγαλοχώρι και τα διάσημα αμπέλια της περιοχής με κατεύθυνση προς τις κόκκινες και μαύρες παραλίες του νησιού. Συνεχίζουμε την πτήση μας πάνω από την Νέα Καμένη απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα του ηφαιστείου και της διάσημης Καλντέρας. Μπροστά μας βρίσκετε η Θηρασιά, η αρχαία στρογγυλή, με τα γραφικά πολύχρωμα σπιτάκια. Επόμενη “στάση” η Οία, το διάσημο χωριό με τα λευκά σπίτια χτισμένα στην άκρη της Καλντέρας, τα στενά δρομάκια και της εκκλησίες με τους γαλάζιους τρούλους. Αν αναζητάτε μια μοναδική περιήγηση για να δείτε τη Σαντορίνη από άκρη σε άκρη, αυτή είναι η τέλεια διαδρομή για εσάς!

Διαδρομή 2 (διάρκεια 60 λεπτά):

Αυτή η διαδρομή σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε πάνω από τα ομορφότερα αξιοθέατα της Σαντορίνης και της Ίου ή της Φολεγάνδρου!

Αυτή η διαδρομή σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε πάνω από τα ομορφότερα αξιοθέατα της Σαντορίνης. Ξεκινάμε από το Μεγαλοχώρι και τα διάσημα αμπέλια της περιοχής με κατεύθυνση προς τις κόκκινες και μαύρες παραλίες του νησιού. Συνεχίζουμε την πτήση μας πάνω από την Νέα Καμένη απολαμβάνοντας την καταπληκτική θέα του ηφαιστείου και της διάσημης Καλντέρας. Μπροστά μας βρίσκετε η Θηρασιά, η αρχαία στρογγυλή, με τα γραφικά πολύχρωμα σπιτάκια. Επόμενη “στάση” η Οία, το διάσημο χωριό με τα λευκά σπίτια χτισμένα στην άκρη της Καλντέρας, τα στενά δρομάκια και της εκκλησίες με τους γαλάζιους τρούλους. Η πτήση συνεχίζεται με περιήγηση πάνω από την Ίο ή τη Φολέγανδρο. Επιθυμείτε να δείτε τις αμμουδερές παραλίες της Ίου ή τις βραχώδεις πλαγιές της Φολεγάνδρου; Η επιλογή είναι δική σας!

Ζητήστε μια προσφορά!

Request A Quote