Επίσκεψη της OAV (Olympic Air Virtual) στην Superior Air

Η O.A.V. (Εικονική Ολυμπιακή Αεροπορία) η οποία εξομοιώνει την πραγματική Ολυμπιακή με τη χρήση προγραμμάτων εξομοίωσης σε Η/Υ πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Superior Air.
H O.A.V. παρέχει ειδική εκπαίδευση στα μέλη της μέσω internet η οποία συνδυάζεται με εκπαιδευτικές επισκέψεις σε αεροδρόμια, σχολές, αερολέσχες.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η O.A.V. έμαθε πολλές πληροφορίες και πήρε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα.

• Πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει να γίνει επαγγελματίας πιλότος μέσω της Superior Air. (π.χ. Χρόνοι φοίτησης, ώρες πτήσεων, κλπ.)
• Γνώρισε τα γραφεία και τους χώρους της σχολής μας όπως αίθουσες ground school, επιμελητεία, flight simulator, hangar.
• Πήρε απαντήσεις σε απορίες σχετικά με τη συντήρηση του στόλου από τους εξιδεικευμένους μηχανικούς μας.
• Απαντήσεις σε απορίες γενικής φύσεως από τους παρόντες εκπαιδευόμενους πιλότους της Superior Air καθώς και σε απορίες που έχουν σχέση με αεροσκάφη από το στόλο μας όπως το δικινητήριο Tecman P2006T αλλά και των Cessna 172 και 152.

Οι άνθρωποι της O.A.V. έζησαν μία υπέροχη εμπειρία και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η επίσκεψη αποτελεί την αρχή μίας μελλοντικής συνεργασίας.

[hana-flv-player video=”http://www.superior-air.gr/wp-content/uploads/2014/10/OAV-Training-visit-to-Superior-Air.mp4″ width=”400″ height=”auto” description=”” player=”6″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

 

 

Request A Quote