Η Εταιρεία Μας

Οι αξίες της εταιρείας μας

Η λειτουργία ενός αεροσκάφους είναι μία περίπλοκη διαδικασία.

Μία εταιρεία πρέπει να δαπανήσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την σωστή εκπαίδευση του προσωπικού, να επενδύσει σε ανταλλακτικά και στην συντήρηση ώστε να κρατήσει αξιόπλοο τον στόλο της.
Ο μοναδικός τρόπος για να μειωθεί το κόστος είναι η εύρεση φτηνών και μη ποιοτικών μεθόδων οι οποίες θα ήταν ενάντια στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η Superior Air δεν θα ακολουθήσει ποτέ τέτοιες μεθόδους, κάτι το οποίο μερικές φορές μας καθιστά “μή ανταγωνιστικούς” σε μία ελεύθερη αγορά. Εμείς θέλουμε και προτιμούμε να έχουμε ως πελάτες ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν τι πληρώνουν και γιατί. Όλα τα αεροσκάφη μας συντηρούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και ελέγχονται σύμφωνα με τους τελευταίους αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Φυσικά, δεν είναι εύκολο για τους επιβάτες να ελέγχουν την κατάσταση ενός αεροσκάφους, κυρίως όταν είναι εκατοντάδες ή και χιλιάδες μίλια μακριά. Αλλά τα σχόλια των πελατών μας, το ρεκόρ ασφάλειας με μηδενικά ατυχήματα, η γενική κατάσταση του στόλου μας και η αποτελεσματικότητα του προσωπικού μας είναι μερικές πρώτες ενδείξεις του επιπέδου και της αξίας της Superior Air.

Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε μια περιήγηση στην ιστοσελίδα μας ώστε να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς πληρώνετε.

H Superior Air είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία Γενικής Αεροπορίας στην Ελλάδα, που κατέχει το μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών και μία μεταξύ λίγων εταιρειών στον κόσμο που έχουν την υποδομή, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις ώστε να έχουν άδεια Αερομεταφορέα (A.O.C.), να είναι πιστοποιημένος φορέας εκπαίδευσης (A.T.O.), φορέας συντήρησης Part-145, οργανισμός Διαχείρισης Διαρκούς Αξιοπλοΐας, κάτοχος άδειας εναέριων εργασιών, καθώς και επισκευαστικό κέντρο μεγάλων κατασκευαστών όπως είναι η Robinson Helicopters Και η Piaggio Aerospace.

Η εμπειρία μας στις αερομεταφορές όλα αυτά τα χρόνια μας έχει οδηγήσει σε ένα συμπέρασμα ζωτικής σημασίας: “Θα πάρετε αυτό για το οποίο πληρώνετε και είναι αδύνατον να μπει τιμή στην ασφάλεια”.

Παρουσίαση1

Request A Quote