Αν θέλετε...

να γίνετε πιλότος αεροπλάνων ή ελικοπτέρων, τότε η Superior Air είναι το ιδανικό μέρος. Μαζί μας θα προγραμματίσετε την απαιτούμενη εκπαίδευση με τους καταρτισμένους εκπαιδευτές μας. Οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα μας επιτρέπουν να περνάμε περισσότερο χρόνο στον αέρα, σε αντίθεση με άλλες περιοχές του κόσμου. Το εκπαιδευτικό προσωπικό μας είναι διαθέσιμο από τις 8 π.μ. έως τη Δύση, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως. Μπορείτε να κάνετε προκράτηση τις ώρες πτήσης σας και οι εκπαιδευτές μας θα φροντίσουν ώστε να είναι όλα προγραμματισμένα για σας.

SXAEG_B2
BELL 407, SUPERIOR, 27JUL2011

Αξίζει...

να διαβάσετε τις συστάσεις των πελατών μας πριν αποφασίσετε, γιατί έτσι θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κι εσείς. Μάθετε τους τύπους αεροσκαφών που χρησιμοποιούμε, τα πιστοποιητικά που διαθέτουμε καθώς και τις τιμές μας, ώστε να λάβετε την τελική σας απόφαση.

Η ακαδημία μας...

θα σας προσφέρει την ιδανική εκπαίδευση για την αεροπορική σας καριέρα. Με μια πτήση εθισμού σε αεροπλάνο ή ελικόπτερο, θα βεβαιωθείτε για την καριέρα που σας ταιριάζει – ειδικά αν δεν έχετε πετάξει ποτέ πριν. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεωρία των μαθημάτων σε ένα μοναδικό περιβάλλον μελέτης, ενώ το προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία. Παρέχεται επιπλέον διαμονή σε όσους το επιθυμούν.

IMG_20141223_142233~2
Go Top