ANT1 WEB TV ANT1 News 23-12-2013 MP4

Η Superior Air φιλοξένησε σε ένα αξέχαστο πάρτι, τα παιδιά από το “Χαμόγελο του Παιδιού” καθώς και άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη  από την πόλη των Μεγάρων.

Όλοι οι παρεβρισκόμενοι αλλά κυρίως οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν με το πρόγραμμα το οποίο περιείχε διασκεδαστές, ταχυδακτυλουργό, φαγητό, μουσική και πολλά δώρα από τον Άγιο Βασίλη ο οποίος κατέφθασε φυσικά με ελικόπτερο!

Πολλοί φίλοι μας από τον χώρο της Αεροπορίας συνέβαλαν στην γιορτή, καθώς ήρθαν με τα παιδιά τους και δημιούργησαν ένα υπέροχο κλίμα.

Το τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1 ήταν παρόν, προκειμένου να καλύψει την εκδήλωση η οποία προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Το Zougla.gr επίσης παρεβρέθηκε στην γιορτή και δημιούργησε ένα εκτενέστατο άρθρο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο ακόλουθο link:

http://www.zougla.gr/greece/article/se-pio-meros-tis-eladas-ir8e-o-agios-vasilis-me-elikoptero#.UrrB1YFkxos.facebook

Η Superior Air εύχεται Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ελπίζει ότι κάθε παιδί στον κόσμο θα περάσει ευχάριστες γιορτές.

 

ANT1 Δελτίο Ειδήσεων 23-12-2013
[hana-flv-player video=”http://www.superior-air.gr/wp-content/uploads/2013/12/ANT1-WEB-TV-ANT1-News-23-12-2013-MP4.mp4″ width=”400″ height=”auto” description=”” player=”6″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

 

 

 

Request A Quote