Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Ασφάλεια Πτήσεων

Η ασφάλεια πτήσεων είναι ένας όρος που περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες όπως τη θεωρία, την έρευνα, και την κατηγοριοποίηση τυχόν προβλημάτων κατά την διάρκεια μίας πτήσης, καθώς και την πρόληψη αυτών μέσω κανονισμών, εκπαίδευσης του προσωπικού και τη συνεχή κατάρτιση του. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στο πλαίσιο εκστρατειών προς ενημέρωση  του κοινού ως προς την ασφάλεια των αεροπορικών ταξιδιών.

Η Superior Air λειτουργεί σύμφωνα με αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας των αερομεταφορών. Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη στον χώρο της Αεροπορίας.
Η συνύφαση μας με τους κανονισμούς ασφαλείας αντικατοπρίζεται σε όλες τις δραστηριότητές μας, και υποστηρίζεται από τις επενδύσεις στις εγκαταστάσεις μας για τους πιλότους και το προσωπικό συντήρησης.
Συνεχώς ελέγχουμε, επιθεωρούμε και συντηρούμε τον στόλο των ελικοπτέρων μας, σύμφωνα με όλους τους Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς κανονισμούς, καθώς και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των κατασκευαστών.
Το τμήμα συντήρησης της Superior Air μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υπηρεσιών στη βιομηχανία. Κάθε ένας από τους  μηχανικούς μας υποβάλλεται σε συνεχή εκπαίδευση και λαμβάνει δυναμική πρακτική εμπειρία.
Η υψηλότερη και πιο σημαντική αναγνώριση της Superior Air είναι το εξαιρετικό ιστορικό ασφαλείας μας με χιλιάδες ώρες πτήσης χωρίς ατύχημα.

 

Superior Air Logo - Transparent

Request A Quote