Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Ημερήσιες εκδρομές από την Σαντορίνη

H Superior Air είναι η πρώτη εταιρεία αερομεταφορών η οποία τοποθέτησε ελικόπτερο στην Σαντορίνη για τις ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, το 2014 τοποθετήσαμε ακόμα ένα ελικόπτερο στην Σαντορίνη ώστε να παρέχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας.

Στην Superior Air, σας προσφέρουμε ειδικά πακέτα ημερήσιων εκδρομών από την Σαντορίνη προς άλλους προορισμούς.

Σαντορίνη – Μύκονος – Σαντορίνη

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά της Μεσογείου. Πανέμορφες παραλίες, πολλαπλές επιλογές για διασκέδαση και φυσικά διαβόητη νυχτερινή ζωή. Αν βρίσκεστε στη Σαντορίνη, σας δίνουμε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την Μύκονο για πολλές ώρες και στη συνέχεια να επιστρέψετε πίσω στην Σαντορίνη μέσα σε 35 λεπτά.

Σαντορίνη – Φολέγανδρος – Σαντορίνη

Η Φολέγανδρος είναι ένας προορισμός ο οποίος τις τελευταίες 2 δεκαετίες έχει γνωρίσει μία ήπια τουριστική ανάπτυξη χωρίς να επηρεάσει το κλίμα της ηρεμίας και της ξεγνοιασιάς που αντιλαμβάνεται ο επισκέπτης όταν θα φτάσει στο νησί. Στην Φολέγανδρο μπορείτε να αφεθείτε στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ορατό σχεδόν από κάθε σημείο του νησιού λόγω της μορφολογίας του.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την Φολέγανδρο μέσα σε μόλις 20 λεπτά και στη συνέχεια να επιστρέψετε στη Σαντορίνη.

Σαντορίνη – Κουφονήσια – Σαντορίνη

Τα Κουφονήσια, παρά το γεγονός ότι έχουν μικρή έκταση, προσφέρουν μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα. Κύρια και αποκλειστική ενασχόληση των κατοίκων αποτελεί η αλιεία γεγονός που μετατρέπει το νησί σε ένα γνήσιο ψαροχώρι, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει σε αφθονία ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά. Φτάνοντας στο νησί, ο λευκός ανεμόμυλος που δεσπόζει στα αριστερά του λιμανιού μαγεύει τον επισκέπτη, ενώ πιο πάνω βρίσκεται η χώρα, ένα πρότυπο κυκλαδικής αρχιτεκτονικής.

Τώρα μπορείτε να επισκεφθείτε Κουφονήσια από τη Σαντορίνη σε 30 λεπτά.

Επικοινωνήστε με την Superior Air για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις ημερήσιες εκδρομές από την Σαντορίνη.

 

Superior Air. Helicopter Charter Greece. Ελικόπτερο σαντορίνη.

 

Request A Quote