Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Μετέωρα

Τα μετέωρα βρίσκονται στην κεντρική Ελλάδα και είναι Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο (http://whc.unesco.org/en/list/455). Το γεωλογικό φαινόμενο των Μετεώρων είναι ακόμα ένας γρίφος για τους Έλληνες και ξένους γεωλόγους. Τα θεόρατα βράχια δεσπόζουν επιβλητικά πάνω από την πόλη της Καλαμπάκας και είναι ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο και ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας.

Αξιοθέατα

Τα Μετέωρα είναι ένα σύμπλεγμα τεράστιων βράχων, όπου στις κορυφές των περισσοτέρων υπάρχουν κτισμένα μοναστήρια τα οποία χρονολογούνται από τον 11ο αιώνα μ.Χ.. Αυτό και μόνο κάνει τα Μετέωρα έναν ξεχωριστό προορισμό σε ολόκληρο τον κόσμο. Αρχικά λειτουργούσαν 30 μοναστήρια αλλά πλέον επισκέψιμα είναι μόνον 6. Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ανέβει στα μοναστήρια αυτά και να θαυμάσει την μεγαλοπρέπεια του τόπου. Τα μοναστήρια που λειτουργούν και δέχονται επισκέπτες είναι τα εξής: H Ιερά Μονή του Αγ. Μετεώρου, Ιερά Μονή Βαρλαάμ, Ιερά Μονή του Αγ. Στεφάνου, Ιερά Μονή Ρουσσάνου, Ιερά Μονή του Αγ.Νικολάου του Αναπαυσά και η Ιερά Μονή της Αγ. Τριάδας.

Η Superior Air σας δίνει την δυνατότητα να επισκευθείτε τα Μετέωρα και να περιηγηθείτε πάνω από ένα πραγματικό θαύμα της φύσης. Καλέστε μας και κλείστε την πτήση σας σήμερα.

 

Superior Air Logo - Transparent

Request A Quote