Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Μύκονος

Η Μύκονος βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες. Έχει πληθυσμό περίπου 10.000 κατοίκους και έκταση 86 τετ.χιλ. Το σημείο αναφοράς της Μυκόνου είναι η νυχτερινή ζωή του νησιού η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή καθώς και ο λόγος για τον οποίο την επισκέπτονται περισσότεροι από 2.000.000 τουρίστες ετησίως. Το 2012 η Μύκονος υποδέχτηκε 700 κρουαζιερόπλοια και 1260 απευθείας πτήσεις charter.

Η Μύκονος είναι ένα νησί το οποίο συνδυάζει τα πάντα. Nightlife, υπέροχες παραλίες, γαστρονομία, watersports και φυσικά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναζητούν πολλοί.. Γι αυτό άλλωστε θεωρείται ένας από τους 20 σημαντικότερους προορισμούς του διεθνούς jet set.

Αξιοθέατα

Η Μύκονος από μόνη της αποτελεί ένα αξιοθέατο… Τα στενά σοκάκια, τα ασβεστομένα σπίτια, οι ανεμόμυλοι, οι γαλάζιοι και κόκκινοι τρούλοι αποτελούν σήμα κατατεθέν. Πέρα από αυτά όμως υπάρχουν και σημεία που είναι συνδεδεμένα με την ιστορία του νησιού. Μερικά από αυτά είναι ο ναός της Παναγίας Παραπορτιανής, το βενετσιάνικο κάστρο των Γκίζι, ο  μικρός ναός του Αγίου Νικολάου της Καδένας από το 1700 μ.χ., ο νεολιθικός οικισμός στην Φτελιά που ανάγεται  στην 5η χιλιετία π.Χ, το μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μερά με το υπέροχο ξυλόγλυπτο τέμπλο του 16ου αιώνα, η μικρή Βενετία και άλλα πολλά.

Παραλίες

Η Μύκονος είναι γεμάτη με υπέροχες παραλίες με καταγάλανα νερά. Οι επισκέπτες θα χρειαστούν πολλές ημέρες για να καταφέρουν να τις επισκεφθούν όλες. Tο Super Paradise όπου κάθε μεσημέρι δίνουν ραντεβού όλοι οι clubbers και μή του νησιού, ο Πλατύς Γιαλός, η Ψαρού, ο πιό αγαπητός προορισμός των διασημοτήτων, το Καλό Λιβάδι που είναι μία τεράστια παραλία με κρυστάλλινα νερά, το Paradise, η Παράγκα, ο Ορνός, η Ελιά η μεγαλύτερη αμμώδης παραλία του νησιού.

Διασκέδαση

Ό,τι και να πει κάποιος για την διασκέδαση στην Μύκονο είναι λίγο. Ουσιαστικά δεν υπάρχει ώρα μέσα στο 24ωρο όπου δεν θα υπάρχει επιλογή για διασκέδαση… Το Cavo Paradiso κατέχει την πιο πολυσυζητημένη θέση. Ένα συνεχόμενα βραβευμένο club όπου δίνουν ραντεβού οι καλύτεροι DJs στον κόσμο. Αμέτρητα μπαρ και club στην πόλη της Μυκόνου. Η παραλία του Super Paradise όπου μετά το μεσημέρι μετατρέπεται σε ένα απέραντο club, εστιατόρια για κάθε γούστο και γραφικές ταβέρνες συνθέτουν ένα σκηνικό που θα κάνει τον επισκέπτη να νιώθει ότι βρίσκεται σε έναν παράδεισο διασκέδασης.

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επισκευθείτε την υπέροχη Μύκονο, και να γνωρίσετε τις ομορφιές της από κοντά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε την πτήση σας.

 

Μυκονος. ελικόπτερο για μύκονο. Superior Air.

Request A Quote