Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Αρχαία Ολυμπία

Η Αρχαία Ολυμπία βρίσκεται στην Δυτική Πελοπόνησσο. Είναι η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και ένα από τα σημαντικότερα μέρη της Ελλάδος. Χρονολογείται από το 4.000 π.Χ. ενώ τον 9ο αιώνα π.Χ. φιλοξενούσε ήδη προσκυνητές από όλη την χώρα.

Κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. η φήμη της Ολυμπίας ήταν πλέον τόσο μεγάλη που έγινε ο τόπος συνάντησης για πολιτικούς, φιλοσόφους και καλλιτέχνες διότι εκεί έβρισκαν μεγάλο κοινό για την διάδοση των ιδεών τους. Η ιστορία της Ολυμπίας δεν μπορεί να υποθεί σε λίγες γραμμές. Θεωρείται ένα μέρος ιστορικής σημασίας, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τον Παγκόσμιο πολιτισμό.

Αξιοθέατα

Ο επισκέπτης που θα βρεθεί στην Ολυμπία θα μπορέσει να περιηγηθεί στον τόπο όπου γεννήθηκε η Ολυμπιακή ιδέα. Στο ίδιο σημείο όπου ακόμα και σήμερα γίνεται η αφή της Ολυμπιακής φλόγας. Στην Ολυμπία θα βρείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ολυμπίας, τον Αρχαιολογικό χώρο Ολυμπίας, τον Ναό του Δία, τον Ναό της Ήρας, το Βουλευτήριο και το Πρυτανείο της Ολυμπίας, το Αρχαίο στάδιο και την Παλαίστρα,  το Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας, το Μουσείο Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, το εργαστήριο του Φειδία, ενώ στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα, ο Ναός της θεάς Αφροδίτης, η Αρχαία Ιλιδα και το κάστρο Χλεμούτσι.

Η επίσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία είναι πραγματικά μία εμπειρία ζωής. Εμείς, σας δίνουμε την δυνατότητα της γρήγορης μετάβασης, αναμονής και επιστροφής ώστε να ανακαλύψετε τον ιερό αυτό τόπο, που όμοιός του δεν υπάρχει.

 

Superior Air Logo - Transparent

Request A Quote