Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Πάρος

H Πάρος βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος και συγκεκριμένα στις Κυκλάδες. Είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων με έκταση 196 τετ.χιλ. και έχει περίπου 20.000 μόνιμους κατοίκους.

Η Πάρος είναι ο αγαπημένος προορισμός πολλών windsurfers καθώς οι άνεμοι που πνέουν στο νησί θεωρούνται ιδανικοί για το συγκεκριμένο σπορ αλλά και για άλλα θαλάσσια αθλήματα που ευνοούνται από τον άνεμο.

Αξιοθέατα

Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Πάρου είναι η Παναγία η Εκατονταπυλιανή στην Παροικιά με μεγάλη χριστιανική ιστορία. Ο λόφος του κάστρου στην Παροικιά είναι ό,τι έχει απομείνει από το Ενετικό κάστρο που χτίστηκε για την προστασία της πόλης τον 13ο αιώνα. Τα λατομεία, των οποίων το μάρμαρο χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθούν μερικά από τα σημαντικότερα έργα της ελληνικής ιστορίας όπως η Αφροδίτη της Μήλου, ο Ερμής του Πραξιτέλη και ο ναός του Δία στην Ολυμπία. Το αρχαιολογικό μουσείο της Πάρου, το Ασκληπιείο, το Δήλιο και άλλα πολλά.

Παραλίες

Με 120 χιλιόμετρα ακτογραμμής, η Πάρος διαθέτει πολλές και διαφορετικές παραλίες. Οι Κολυμπήθρες που είναι διαδοχικές παραλίες με πέτρες σε περίεργους σφαιρικούς σχηματισμούς. Η Χρυσή Ακτή, για πολλούς η ομορφότερη παραλία του νησιού με κατάξανθη αμμουδιά, παράδεισος για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπόρ. Η Πούντα με τα καταγάλανα νερά αλλά και με το κοσμοπολίτικο club που μαζεύει τον περισσότερο κόσμο για συνεχή διασκέδαση, και άλλες πολλές παραλίες για κάθε ηλικία και γούστο.

Διασκέδαση

Η Πάρος προσφέρει κάθε είδους επιλογές για διασκέδαση. Είναι ένα νησί με σημαντική νυχτερινή ζωή. Το Punta Beach Club είναι ο κύριος πόλος έλξης για πολλούς νέους, καθώς από το μεσημέρι χιλιάδες κόσμος δίνει ραντεβού εκεί. Πολλά μπαρ και club βρίσκονται στην Νάουσσα και στην Παροικιά τα οποία όλους τους καλοκαιρινούς μήνες γεμίζουν από κόσμο που διασκεδάζει μέχρι πρωίας. Οι λάτρεις της γαστρονομίας θα βρούν στην Πάρο πολλά εστιατόρια και ταβέρνες και θα απολαύσουν τοπικά εδέσματα και κυρίως τα διαφορετικά τυριά για τα οποία η Πάρος φημίζεται.

Η Πάρος είναι ένας προορισμός που προσφέρει ό,τι θελήσει ο κάθε επισκέπτης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πάμε στην Πάρο για αξέχαστες διακοπές!

 

Superior Air Logo - Transparent

Request A Quote