Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Πάτμος

Η Πάτμος βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος και συγκεκριμένα στο σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων. Έχει έκταση 34 τετ.χιλ και περίπου 3.000 μόνιμους κατοίκους.

Το νησί της Πάτμου θεωρείται ένας πολύ σημαντικός θρησκευτικός προορισμός κυρίως λόγω του Σπηλαίου της Αποκάλυψης, του μοναστηρίου του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και της Μονής της Πάτμου αλλά και από το γεγονός ότι στην Πάτμο οι θρησκευτικές τελετές ασκούνται αμετάβλητα από τον 12ο αιώνα μ.X. Δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Η Πάτμος αποτελεί έναν διαφορετικό προορισμό που συνδυάζει ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον με την τουριστική ανάπτυξη.  Η γεωγραφία της Πάτμου προσφέρει ένα πλήθος ακρωτηρίων και όρμων αλλά και βραχονησίδων γύρω από το νησί όπου κάποιος μπορεί να απολάυσει τα καταγάλανα νερά του νησιού.

Αξιοθέατα

Η Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Χώρα της Πάτμου, Η Μονή της Αποκάλυψης που περιλαμβάνει τη σπηλιά όπου σύμφωνα με την παράδοση ο Ευαγγελιστής Ιωάννης δέχτηκε την Αποκάλυψη, τα ερείπια της Ακρόπολης  στην Σκάλα, την τοποθεσία όπου ο Άγιος Ιωάννης βάπτιζε Χριστιανούς τους κατοίκους και άλλα πολλά σημεία συνθέτουν την θρησκευτική ιστορία της Πάτμου.

Παραλίες

Οι επισκέπτες της Πάτμου θα εντυπωσιαστούν από τις υπέροχες παραλίες του νησιού. Το Λιβάδι Ποθητού είναι μία από τις πιό δημοφιλείς παραλίες στο νησί, το Μελόι ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά, η Σκάλα, ο Γερανός με χοντρά βότσαλα, ο Κάμπος που προσφέρει πολλές επιλογές για θαλάσσια σπορ και πολλές άλλες παραλίες, η κάθε μία με την ιδιαιτερότητά της.

Διασκέδαση

Η Πάτμος μπορεί να θεωρείται ένας θρησκευτικός προορισμός, γι αυτό και το Πάσχα στην Πάτμο είναι μία εμπειρία ζωής.  Θα ενθουσιαστείτε όμως όταν ζήσετε την νυχτερινή της ζωή από κοντά. Όταν τα μπαρ της χώρας κλείνουν μετά τα μεσάνυχτα, ο κόσμος μεταφέρεται στην Σκάλα όπου η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι πρωίας.. Η λάτρες του φαγητού θα απολαύσουν τα τοπικά εδέσματα σε πολλά εστιατόρια και ταβέρνες που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του νησιού.

Καθώς η Πάτμος δεν έχει αεροδρόμιο, ο μόνος τρόπος να φτάσει κάποιος στο νησί είναι από το λιμάνι του Πειραιά, ένα δρομολόγιο 10 περίπου ωρών. Η Superior Air σας δίνει την δυνατότητα να επισκεφτείτε την Πάτμο σε λιγότερο από 1μιση ώρα από την Αθήνα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να κλείσετε την πτήση σας!

 

Superior Air Logo - Transparent

Request A Quote