Μονοκινητήριο ή δικινητήριο ελικόπτερο για πτήσεις πάνω από την θάλασσα;

Σαντορίνη

Η Σαντορινη (Θύρα) αποτελεί έναν από τους πιό δημοφιλής προορισμούς, όχι μόνο στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, έχει έκταση 75 τ.χιλ. και περίπου 15.500 μόνιμους κατοίκους. Αποτελείται από ένα σύμπλεγμα νησιών που είναι η Θηρασιά, η Νέα Καμένη, η Παλαιά Καμένη, το Ασπρονήσι και τα Χριστιανά νησιά.

Η Σαντορίνη είναι  ουσιαστικά  το αποτέλεσμα της έκρηξης του ηφαιστιογενούς νησιού Στρογγύλη περίπου το 1600-1640 π.χ. η οποία δημιούργησε την μοναδική στον κόσμο υποθαλάσσια καλντέρα βάθους 400 μέτρων. Το σκηνικό που αντικρύζει κάποιος όταν βρίσκεται στην καλντέρα είναι μοναδικό, καθώς μπροστά του εκτείνεται η κορυφή του υποθαλλάσιου ηφαιστείου με θέα το απέραντο γαλάζιο και τα κατάλευκα σπίτια την πρωτέυουσας του νησιού, των Φηρών.

Αξιοθέατα

Η Σαντορίνη έχει έναν μεγάλο αριθμό αξιοθέατων που μπορεί να επισκευθεί ο κάθε ταξιδιώτης. Η Οία με το πασίγνωστο ηλιοβασίλεμα, το μουσείο προϊστορικής Θήρας στα Φηρά, το ακρωτήρι όπου βρίσκεται ο αρχαιολογικός οικισμός της προιστορικής Θήρας, η μοναδική καλντέρα στα Φηρά, η παναγία η Μαλτέζα στο Ημεροβίγλι η Νέα Καμένη όπου μπορείτε να ανεβείτε μέχρι και τον κρατήρα του ηφαιστείου και πολλά άλλα.

Παραλίες

Η Σαντορίνη έχει πολλών ειδών παραλίες, η κάθε μία με την ιδιομορφία της. Η Άσπρη και η Κόκκινη παραλία που τα ονόματά τους υποδεικνύουν και το χρώμα της αμμουδιάς τους, το Κολούμπο με τα μαύρα βότσαλα, η Περίσσα που είναι η πιό τουριστική παραλία του νησιού, ο Μονόλιθος με λεπτή αμμουδιά και το Καμάρι που συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό τουριστών μαζί με την Περίσσα.

Διασκέδαση

Η Σαντορίνη προσφέρει όλους τους τρόπους διασκέδασης για τον καθένα. Μπαρ, εστιατόρια, και  clubs για κάθε γούστο. Προορισμός ιδιαιτέρως αγαπημένος στους λάτρεις της γευσιγνωσίας και κυρίως της οινογευσίας αφού είναι ένας από τους μεγαλύτερους αμπελώνες στην Ελλάδα με 15.000 καλλιεργήσιμα στρέμματα.

Η Superior Air σας προσφέρει την δυνατότητα να γνωρίσετε αυτό τον απίθανο προορισμό καθώς και πακέτα sightseeing πάνω από την Καλντέρα αλλά και ολόκληρο το νησί με τα ελικόπτερά μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να κάνετε το όνειρο πολλών ταξιδιωτών πραγματικότητα, μία επίσκεψη στην πανέμορφη Σαντορίνη.

 

Superior Air Logo - Transparent

Request A Quote