Διαμονή

Αφού πάρετε την απόφαση να έρθετε στην Superior Air για την εκπαίδευσή σας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα της διαμονής στην ολοκαίνουργια εστία μας στα Μέγαρα, με μια επιπλέον χρέωση.

Οι μετακινήσεις από/προς τη σχολή παρέχονται δωρεάν από τη Superior Air, χρησιμοποιώντας τα εταιρικά μας λεωφορεία, μίνι βαν ή αυτοκίνητα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα ενός δωματίου στην εστία μας μπορεί να επιβεβαιωθεί αμέσως μόλις μας ενημερώσετε για το πότε σκοπεύετε να φτάσετε στην Ελλάδα και να ξεκινήσετε το πρόγραμμα σας.

Σε περίπτωση που όλα τα δωμάτια είναι κρατημένα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα διαμέρισμα κοντά στη σχολή στην πόλη των Μεγάρων.

Αν, από την άλλη πλευρά, αν επιθυμείτε να μείνετε στην Αθήνα, μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε καθοδήγηση για να βρείτε το ιδανικό μέρος για διαμονή. Η Superior Air βρίσκεται περίπου 30 λεπτά μακριά από την Αθήνα και είναι εύκολα προσβάσιμη χρησιμοποιώντας το δημόσιο σιδηρόδρομο.

Οποιαδήποτε επιλογή και αν κάνετε, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες σας.

Request A Quote