Clesio Reis Frank

The Union flag  Ήρθα στην ηλιόλουστη Ελλάδα αναζητώντας τον ιδανικό καιρο για πτήσεις καθώς και διαθεσιμότητα ελικοπτέρων για να ολοκληρώσω τις ώρες πτήσεων μου και να αρχίσω το CPL (H), μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων θεωρίας ATPL.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου θα έπρεπε να πετάω σχεδόν κάθε μέρα, σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.
Έχοντας εμπειρία και γνωρίζοντας ότι βρισκόμασταν στο “λάθος μισό του χρόνου” όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες αυτό φαινόταν ένα άπιαστο όνειρο.

Από την άλλη, ο εκπαιδευτής πτήσεων Κος. Αναγνωστόπουλος μου τόνισε ότι ο εν λόγω στόχος είναι απόλυτα πραγματοποιήσιμος στην SUPERIOR AIR.

Παραδόξως και προς έκπληξή μου, όλα τα σχέδια και οι υποσχέσεις έγιναν σταδιακά μια πραγματικότητα, καθώς επιτύχαμε τους στόχους μας, μαζί με την βοήθεια μίας εξαιρετικής ομάδας συντήρησης και τον υπέροχο καιρό που μόνο σε αυτό το μέρος μπορεί να βρεί κανείς.

Και στην SUPERIOR AIR, βρήκα μία σχολή  στην  οποία ένας μαθητής μπορεί:

Να εξελιχθεί πραγματικά και να φτάσει στο maximum των δυνατοτήτων του.
Να ζήσει την εμπειρία ενός πραγματικού Αερομεταφορέα.
Να επωφεληθεί από την επαγγελματική αλλά ταυτόχρονα φιλική προσέγγιση της σχολής.
Να κερδίσει αυτοπεποίθηση που θα οφείλεται στο εξαιρετικό περιβάλλον εκπαίδευσης και εργασίας που παρέχεται από όλο το προσωπικό και φυσικά στις πιο όμορφες εγκαταστάσεις που έχω ποτέ εκπαιδευτεί ποτέ.

Γι ‘ αυτό υποστηρίζω ανεπιφύλακτα την SUPERIOR AIR.

Σας ευχαριστώ.

Request A Quote